ArabicAzerbaijaniEnglishFrenchGermanTurkish

Su Arıtma Nedir

01/03/2021 0 Adet Yorum Yapıldı Evsel Su Arıtma,

Su arıtma suyun daha kaliteli ve sağlıklı kullanımı için daha kabul edilebilir hale getirmek için su kalitesini artıran işlemlerdir. Son kullanım içme suyu, endüstriyel su temini, sulama, nehir akışı bakımı, su rekreasyonu veya güvenli bir şekilde çevreye iade edilmesi dahil olmak üzere diğer birçok kullanım olabilir. 

Su arıtma işlemleri birden fazla başlık altında incelenebilir;

 

 

Evsel Su Arıtma Sistemleri

 

Evsel su arıtma teknolojilerinde suyun kireç ve ağır metallerden arındırılarak kullanıma hazır hale getirilmesi, alkali filtreler yardımı ile suyun daha sağlıklı ve kaliteli hale getirilmesi işlemlerinin tamamıdır.

Evsel su arıtma ürünleri kendi içerisinde üç kategoride incelenir.

Açık Model Arıtma Cihazları

Kapalı Model Arıtma Cihazları

Slim Model Arıtma Cihazları

 

 

İşletme Su Arıtma Sistemleri

 

İşletme tipi su arıtma teknolojilerinde orta ölçekli işletmeler Kafe, Restorant vb İşletme için gerekli olan kaliteli ve kullanılabilir sağlıklı suyu kendi bünyelerinde damacana suya nazaran çok daha az maaliyetler ile üretlebilirler. İşletme Tipi Su Arıtma Cihazları

 

 

Endüstriyel Su Arıtma Sistemleri

 

Endüstriyel su arıtma sistemleri bir çok alanda önümüze çıkmakta. Özel üretim yapan fabrikalar, yemek fabrikaları, kimyasal fabrikaları, demir çelik fabrikaları, ayakkabı üretim atölye ve fabrikaları, büyük ölçekli oteller ve benzeri bir çok alanda kullanılır. Tüm bu alanlarda arıtıcıonline olarak  Ücretsiz Keşif ve Proje Desteğimiz İle yanınızda oluyoruz. İstekleriniz ve keşif sonucunda alınan bilgiler doğrultusunda tam ihtiyacınıza yönelik en kaliteli suyu elde etmenize yardımcı oluyoruz.

Endüstriyel Su Arıtma Sistemleri

Etiketler: su arıtma nedir

Yorum Yap